Денят започва със слънце, но завършва с дъжд
04.04.2024
Мъж и жена в ареста за наркотици и пистолет
04.04.2024

Вижте къде спира токът днес

Снимка: shumenonline.bg

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, днес 4-ти април от 8.30 ч. до 16.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Шумен – ул. „Васил Левски“, ул. „Иван Вазов“ и ул. „Сан Стефано“.

От 15.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на фирма „Хъс“ ООД, селището източно от Алуминиев завод, кв. „Мътница“, кв. „Макак“, Асфалтова база, Кариера 1, фирма „Метарекс“, ПС Капроне, Малка мера, източната част на село Царев брод, Захарен чифлик, село Каменяк, помпени станции на ВИК в тези райони.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 15.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Кюлевча, Мадара, местност Попов чифлик, местност Карачка град Каспичан, бензиностанции ОМВ в района на село Калугерица.

От 9.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Кълново, Ивански и Вехтово.

От 9.30 ч. до 16.30 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на село Кладенец – абонати електрозахранени от ТП „Център“ и ТП „Стопански двор“; село Костена река – абонати електрозахранени от ТП „Стопански двор“; село Овчарово – абонати електрозахранени от ТП „Център“, ТП „Левски“ и ТП „Стопански двор“; село Върбак – абонати електрозахранени от ТП „Реката“, ТП „Център“, ТП „Кишинев“, ТП „Детска градина“ и ТП „ТКЗС“; село Дибич – абонати електрозахранени от ТП „ЖП гара“, ТП „Център“ и ТП „Стопански двор“; село Живково – абонати електрозахранени от ТП „Чешма“ и ТП „ТКЗС“; село Иваново – абонати електрозахранени от ТП „Център“ и ТП „Магазина“; село Писарево – абонати електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Съвета“; село Тръница – абонати електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Съвета“. Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

От 9.30 ч. до 16.30 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на село Браничево – абонати електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Язовир“, ТП „Център“, ТП „Георги Димитров“, ТП „Лечебница“ и ТП „Томаш махала“. Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

Поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, от 9.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Лятно – абонати електрозахранени от ТП „В и К“ и ТП „ТКЗС“, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „В и К“ в тези населени места.

От 9.00 ч. до 16.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Тодор Икономово, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „В и К“ в този район.

От 9.00 ч. до 16.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Велики Преслав ул. „Атанас Жечев“, ул. „Йоан Екзарх“ от №2 до №26, ул. „Отец Паисий“ от №6 до №18, ул. „Софроний Врачански“, ул. „Хан Крум“.

От 8.30 ч. до 9.30 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Маломир, Нова Бяла река, Тушовица.

От 8.30 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Златар – МКТП Булкрафт, фирма „Булкрафт“ ООД.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.30 ч. до 9.30 ч. и от 14.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Драгоево и Мокреш.

Поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, от 9.30 ч. до 16.00 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на село Преселка.

От 8.30 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Тушовица.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.30 ч. до 9.30 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Маломир, Бяла река, Нова бяла река и Тушовица.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *