Възможни смущения на тока
05.04.2024
На Арената: Спипаха младеж на БМВ без книжка
05.04.2024

ГДБОП удари 12 сайта за музика

Служители на дирекция „Киберпрестъпност“ – ГДБОП проведоха операция за предотвратяване на незаконно използване на музика като обект на авторското и сродни на него права. Действията са реализирани вчера под наблюдението на Софийската районна прокуратура.

В хода на спецакцията киберполицаите установили собственика на 12 сайта, който изградил и поддържал, за да предлага на потребителите им достъп до популярна музика в различни страни, като осигурявал възможност за свалянето им в mp3 формат.

Поради констатирани множество нарушения на правата върху обекти на интелектуалната собственост е преустановен достъпът до https://downloadmp3bg.com/https://baixarmp3gratis.comhttps://www.tekstove.org/https://mp3pesme.com/https://mp3piosenki.com/https://descarca-muzica.comhttps://indirsarki.com/https://mp3kostenlos.com/https://mp3hitove.com/,   https://mp3greek.gr/https://xn--3-wtbj.net/ и https://mp3aghani.com/. Като доказателства са иззети документи и дигитални устройства, чрез които е осъществявана незаконната дейност.

Операцията е проведена в координация с Европол в рамките на ЕMPACT.

shumenoline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *