Деца от Шуменски детски парламент се включиха в залесяване на платото
12.04.2024
С рев на мотори започна Мотосезон 2024
13.04.2024

Зам.-кмет хвърли оставка

Зам.-кметът по образование и култура на община Шумен проф. Светла Станкова хвърли оставка. Това съобщиха за shumenonline.bg общински съветници.

Според тях решението е лично на проф. Станкова и е продиктувано от морални съображения.

Припомняме, че тя беше избраната за общински съветник от листата на БСП, като впоследствие назначена за заместник-кмет по образование и култура на Шумен. Само три месеца след това проф. Станкова изненадващо премина в редиците на друга политическа сила, в тази на „Възраждане“.

Според източници на shumenonline.bg за поста зам.-кмет образование и култура се спряга името на избраната преди дни за общински лидер на БСП Шумен проф. Катя Кайрякова.

По-късно днес от пресцентъра на Община Шумен съобщиха за медиите, че считано от 15 април кметът проф. Христо Христов е прекратил трудовите правоотношения на проф. Светла Станкова по взаимно съгласие.

shumenonline.bg

 

1 Comment

  1. 4140 каза:

    Крайно време беше новият кмет да започне да маха некадърните неграмотници от отдел култура! Ред е на медицинската сестра, майка на осъждан и лежал в затвора наркопласьор, която също си мисли, че разбира нещо от култура!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *