Шумен е гимнастика
14.05.2024
Променлива облачност
15.05.2024

Бизнес форум под патронажа на Община Шумен

Снимки: Пресцентър на Община Шумен

В зала „Тича“ на Гранд хотел Шумен, кметът проф. Христо Христов откри бизнес форум организиран от Българо-турската търговско-индустриална камара. „Повече от десет години камарата работи усилено за изграждане и задълбочаване на бизнес връзките между двете държави. Вашите постижения са видими от всички, а шуменци сме особено горди, че в нашия регион се поставиха основите на това ползотворно и взаимноизгодно сътрудничество.“, каза кметът при откриването на форума.

На събитието присъстваха председателят на Българо-турската търговско-индустриална камара г-н Немутлу, търговският съветник на Генералното консулство на Република Турция в Бургас г-н Алъджъ, заместник кметът по „Икономическо развитие“ Николай Колев и представители на местния бизнес.

В програмата на форума бяха презентирани услугите на консултантската компания за европроекти „Еко Глоуб“, строителите на железни конструкции „Лидерстрой“, Агенция за сигурност „Скорпио“ и технологичната компания “Huawei” с IT предложения за дигитализация на всеки бизнес.

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *