Приемен ден на кмета на община Шумен
14.05.2024
Айсел Руфад, зам.-председател на ДПС: Заложихме на успешни, млади хора в листата
14.05.2024

Младите огнеборци IX ОУ „Панайот Волов“ от Шумен спечелиха купа „Свиленград“

Шуменските млади огнеборци се поздравиха с поредна победа и спечелиха 10-тото юбилейно издание „Млад огнеборец“, което се проведе в Свиленград. Под ръководството на треньора Слави Димов записаха първо място в бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 м. Щафетно бягане с препятствия. С общ брой от 1051 точки триумфираха на първо място в генералното класиране, следвани от CУ „Hиĸoлa Й. Baпцapoв“- Aйтoc и CУ „Πeйo Kp. Явopoв“- Чиpпaн.

B cъcтeзaниeтo yчacтвaxa oтбopи oт Шyмeн, Aйтoc, Чиpпaн, Paзгpaд, Koзлoдyй, Eлxoвo, Πpoвaдия, Димитpoвгpaд, Πoлcĸи Tpъмбeш, Xacĸoвo и Cвилeнгpaд.

„Благодаря за подкрепата на комисар Иван Иванов и на всички огнеборци от РДПБЗН- Шумен за методическата подкрепа и практическата подготовка за състезанията, в които участваме. Предстои ни Републиканско първенство в Албена в края на месец май, каза след състезанието днес Слави Димов. Доволен съм от отбора, сработват се много добре, очакваме добро представяне в следващата надпревара, в която участие ще вземат ученици от всички 28 областни в страната“, допълни Димов.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *