Изпити за проверка на способностите в VIII клас
20.05.2024
ДПС Шумен Ви кани за участие в среща-дискусия на тема „Земеделие на кръстопът“
20.05.2024

Шести зам.-кмет

Снимка: shumenonline.bg

Шести заместник-кмет, който ще отговаря по въпросите за европейски политики, екология и туризъм ще има Община Шумен. За поста вече има трима номинирани кандидати, това стана ясно на провелия се днес Консултативен съвет.

Вносител на докладна е на кметът на Шумен проф. Христо Христов. Новата структура на общинската администрация ще бъде внесена за одобрение на предстоящата сесия на Общинския съвет на 30 май.

„Направихме работен вариант, който вариант беше обсъждан с политическите групи на Общински съвет. За мен бяха ползотворни работни срещи, в които получихме препоръки, съвети, предложения, които в момента осъждаме. Не искам да конкретизирам, предвид обстоятелството, че най-вероятно е възможно да има и корекции в структурата“, каза проф. Христо Христов.

Дневният ред съдържа 30 точки, сред които и обсъждане и удължаване на срока за усвояване на кредита в размер на 20 млн. лв., изтеглен за преасфалтиране на улици и междублокови пространства. Това се налага поради невъзможността ремонтите да приключат до 30 юни.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *