2 в 1 избираме национален и европейски парламент
09.06.2024
Син заплаши с убийство майка си
09.06.2024

Късо съединение предизвика пожар в заведение

На пет сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните 24 часа. Малко след 9 часа вчера е приет сигнал за опасно надвиснал клон над пътното платно на ул. „Иван Рилски“ в Шумен. На място бил пратен екип, който отстранил клона и обезопасил участъка.

Оказана е помощ за пренасяне на болна жена от жилището й в Шумен до екип на спешна помощ в ранните сутрешни часове на 9 юни. В 04:44 часа е оказана техническа помощ за обезопасяване на пътното платно на кръгово кръстовище на ул. „Владайско въстание“ / до Бадема/ след пътно-транспортно произшествие с материални щети. Пътното платно било обезопасено и посипано с пясък.

Малко след 15:30 часа е ликвидиран пожар в отпадъци в двор на ул. „Плиска“ в село Имренчево. Пламъците са погасени с помощта на 1000 л. вода. Пожарът е без материални загуби.

В 18:38 часа в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в помещение на ул. „Гоце Делчев“ в града. Към адреса са насочени противопожарни екипи. На място заварили да излиза дим. Пламъците са погасени с помощта на 1000 литра вода. Унищожени са хладилна витрина, фризер, пвц врата, опушени са около 50 кв. м стени и са изгорели около 20 м кабели в заведение. Сградата е спасена от опожаряване. Предполагаема причина за пожара- късо съединение.

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *