14 сме по брой на заетите лица
11.06.2024
Стражът на „Шумен 61″ с повиквателна за националния
11.06.2024

Обръщение на Айсел Руфад зам.-председател на ДПС и областен председател на ДПС Шумен

Снимка: Пресцентър ДПС

Скъпи симпатизанти и избиратели на ДПС в област Шумен, скъпи братя и сестри, приемете нашата голяма благодарност за подкрепата, която ни дадохте на изборите в неделя. Вашият силен вот за каузата ДПС ни прави горди и щастливи и още по-отговорни.

Сега, когато резултатите са ясни, всички виждат, че ДПС-Шумен отново побеждава и отново е първа политическа сила в региона. Показателно е,  че дори и при занижена изборна активност в сравнение с миналите парламентарни избори, нашият резултат нараства,  както като общ брой гласове, така и в още по-голяма степен, като проценти. Само за сравнение – другите две партии в региона, които до скоро имаха резултати сравнително близки до нашите, са загубили много голяма част от подкрепата си. Така преднината ни другите политически сили в региона расте в пъти. Това означава, че област Шумен се затвърждава като бастион на Движението за права и свободи и че партията ни може да разчита на своите здрави основи в региона и да залага нови перспективи за неговото развитие в интерес на жителите му.

Силната подкрепа, която дадохте на нашата млада листа е ясен знак, че ДПС се развива и утвърждава като една съвременна и модерна партия, както на национално, така и на регионално ниво в област Шумен. Ние от ДПС не сме изненадани, че партията ни вече е втора политическа сила в страната. И в национален план имаме ръст, както в проценти, така и като общ брой гласове. Което на фона на занижената обща избирателна активност прави успеха на ДПС още по-значим. Това е плод на усилията, както на централното ни ръководство, така и на актива ни по места.

Ние обещахме да сме заедно с хората и ще спазим това свое обещание. Ще направим всичко, което по силите ни, за да се осъществят Вашите надежди и очаквания. Ние поехме своите ангажименти пред Вас и сега предстои  да се борим за тяхното осъществяване.

Твърдо заявяваме, че няма да правим никакви компромиси с интересите на нашите избиратели и  ценностите и принципите за свобода, права и демокрация. В това можете да бъдете сигурни, колкото и сложна да е  политическата ситуация днес. Вече всички са на ясно, че бъдещето на страната ни е невъзможно без активното включване и участие на ДПС в управлението на страната.

Каузата ДПС е наша обща съдба. Затова ще бъдем заедно днес и в бъдеще!

Бъдете здрави, силни и щастливи !

Искрено Ваша Айсел Руфад!

Заместник-председател на ДПС 

Председател на Областен съвет на ДПС-Шумен

Пресцентър ПП „Движение за права и свободи“

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *