Юлски жеги
10.07.2024
Пожар в комбайн
10.07.2024

Оперативни превключвания ще прекъснат тока

Снимка: shumenonline.bg

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, днес 10-ти юли от 8.00 ч. до 17.00 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на град Шумен – кв. „Дивдядово“ – бул. „Велики Преслав“ от № 53 до № 110; ул. „Генчо Панайотов“ от № 1 до № 15; ул. „Горчо Боянов“; ул. „Дъбрава“; ул. „Зоя Космодемянская“; ул. „Изворна“ от № 1 до № 16; ул. „Люлякова“; ул. „Млада гвардия“ от № 1 до № 13; ул. „Пейо Крачолов Яворов“; ул. „Подуево“; ул. „Поройна“; ул. „Староселка“; ул. „Щабна“ и ул. „Явор“.

От 9.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Мараш, Салманово, ПС на „В и К“ в района на ЖП гара в кв. „Дивдядово“.

От 9.00 ч. до 16.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Радко Димитриево и Ветрище. 

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9.00 ч. до 10.00 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч. в районите на село Дибич.

Поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, от 6.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: абонати електрозахранени от ЕП „Стан“ – град Нови пазар, селата Енево, Стан и Зайчино ореше.

От 9.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Браничево – ул. „Септември“, ул. „Дунав“, ул. „Добри Войников“, ул. „Рила“, ул. „Плиска“, ул. „Демокрация“, ул. „Цар Калоян“, ул. „Иван Вазов“, ул. „Никола Вапцаров“, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „В и К“ в този район.

От 9.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Габрица и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „В и К“ и базови станции на мобилни оператори в този район. shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *